Portekiz vizesi için neler gerekli?    
 
İşlem Süresi: 7 İŞ GÜNÜ

 
YEŞİL,GRİ,SİYAH PASAPORT SAHİPLERİ 90 GÜNE KADAR VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLİRLER.
İSTANBULDA MACARİSTAN KONSOLOSLUĞUNDAN VİZE ALINMAKTADIR.
ESKİ PASAPORTUNUZDA BULUNAN GEÇERLİ VİZENİZLE SEYAHAT EDEMEZSİNİZ.
 

Turistik

Portekiz Turistik Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.

Ticari

Portekiz Ticari Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.


FORMLAR
BİOMETRİK RESİM
Büyükelçilik
 
Kançılarya: Kuleli Sokağı,No. 26, 06700 G.O.P., Ankara
Telefon: 405 60 28
Faks: 446 36 70
E-Posta: embaixada@portugal.org.tr
 
Konsolosluk
 
Kançılarya: METROCITY Millennium A Blok,Büyükdere Cad. No:171, 34330, 1. Levent , İstanbul
Telefon: (212) 344 1265 - 344 1266 - 344 1267
Faks: (212) 344 1269
E-Posta: mission.ist@kum.hu
 
Başvuru Bölgeleri
 
İSTANBUL MACARİSTAN KONSOLOSLUĞUNDA BÖLGE AYRIMI YOKTUR.
 
İLETİŞİM
    1. 0212 251 55 22 Pbx
      Fax: 0212 219 24 03
      irfan@vizedunyasi.com
      Halaskargazi cad. Pekin Apt.No27 /Z Harbiye /İstanbul

       

  •