Romanya vizesi için neler gerekli?    
 
İşlem Süresi: 3 İŞ GÜNÜ

 
YEŞİL,GRI,SİYAH PASAPORT SAHİPLERİ 90 GÜNE KADAR VİZESİZ SEYAHAT EDEBİLİRLER.
TÜM BAŞVURU SAHİPLERİ ŞAHSEN GELMELİDİR.AYNI FİRMADAN ANTEDLİ KAĞIDA DİLEKÇE VEREREK İŞLEM YAPILABİLİR.EVRAKLAR TARAFIMIZA ULAŞTIKTAN SONRA RANDEVU ALINARAK KONSOLOSLUKTA KARŞILAMA YAPILACAKTIR.
 

Turistik

Romanya Turistik Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.

Ticari

Romanya Ticari Amaçlı Seyahat için Vize Gereklidir. Aşağıdan Meslek Tipini Seçiniz.


FORMLAR
BİOMETRİK RESİM
Büyükelçilik
 
Adres:Kızkulesi sok. No.7, GOP, Ankara
Telefon: 447 79 40, 447 79 45, 447 79 18
Faks: 447 79 20
 
Konsolosluk
 
Kançılarya:Yanarsu Sok. No:42, Narin Sitesi, Etiler- Beşiktaş, İstanbul
Telefon: (212) 358 05 35
Faks: (212) 358 05 18-19
E-Posta: konsrom@doruk.net.tr 
 
Başvuru Bölgeleri
 
İSTANBUL; 
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Tekirdağ, Yalova.
 
İLETİŞİM
    1. 0212 251 55 22 Pbx
      Fax: 0212 219 24 03
      irfan@vizedunyasi.com
      Halaskargazi cad. Pekin Apt.No27 /Z Harbiye /İstanbul

       

  •